Карта розділу: Етнічні кухі

Календарний план

з\п

Назва теми
Кількість годин

1.
Тема 1. Вступ.
 Етнічна кухня як чинник  розвитку кулінарного туризму.

2

2.

3.
4.
5.

6.
Тема 2. Кухня  країн  Європи.
13
Національна  кухня  німців і австрійців.
3
Національна  кухня  французів
3
Національна  кухня  іспанців та португальців.
2
Національна  кухня  італійців.
3
Національна  кухня  шведів.  Залік.
2

7.
8.
9.
10.
Тема 3. Кухня  країн  Азії.
11
Національна  кухня  китайців.
3
Національна  кухня  турків.
2
Національна  кухня  ізраїльтян.
3
Національна  кухня  японців. Залік.
3

11.
12.
13.
Тема 4. Кухня  країн  Америки.
4
Національна  кухня  американців.
2
Національна  кухня  канадців.
1
Національна  кухня  аргентинців. Залік.
1

14.
15.
Тема 5. Кухня  Австралії  і  Океанії.
2
Національна  кухня  австралійців.
1
Національна  кухня  островів Океанії:
новогвінейська та  зеландська кухні.

1

16.
17.
Тема 6. Кухня  Закавказзя.
3
Національна  грузинська  кухня.
2
Національна  вірменська  кухня. Залік.
1


18.



19.
20.

21.
22.
23.
Тема 7. Кухня  слов’ян.
10
Кухня південних словян:
Національна  болгарська  кухня .

2
Кухня західних словян:
Національна  польська  кухня.

1
Національна  чеська  кухня.
1
Кухня східних словян:
 Національна  білоруська   кухня.

1
 Національна  російська   кухня.
2
 Національна  українська   кухня. Залік.
3
                                                                  ВСЬОГО ГОДИН:
45

Статистика

Зараз у блозі:

Загальна кількість переглядів сторінки

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *