№
з\п
|
Назва теми
|
Кількість
годин
|
||
1.
|
Тема 1.
Вступ.
Етнічна кухня як
чинник розвитку кулінарного туризму.
|
2
|
||
2.
3.
4.
5.
6.
|
Тема 2.
Кухня країн Європи.
|
13
|
||
Національна кухня німців і австрійців.
|
3
|
|||
Національна кухня французів.
|
3
|
|||
Національна кухня іспанців та португальців.
|
2
|
|||
Національна кухня італійців.
|
3
|
|||
Національна кухня шведів. Залік.
|
2
|
|||
7.
8.
9.
10.
|
Тема 3.
Кухня країн Азії.
|
11
|
||
Національна кухня китайців.
|
3
|
|||
Національна кухня турків.
|
2
|
|||
Національна кухня ізраїльтян.
|
3
|
|||
Національна кухня японців. Залік.
|
3
|
|||
11.
12.
13.
|
Тема 4.
Кухня країн Америки.
|
4
|
||
Національна кухня американців.
|
2
|
|||
Національна кухня канадців.
|
1
|
|||
Національна кухня аргентинців. Залік.
|
1
|
|||
14.
15.
|
Тема 5.
Кухня Австралії і Океанії.
|
2
|
||
Національна кухня австралійців.
|
1
|
|||
Національна кухня островів
Океанії:
новогвінейська та зеландська кухні.
|
1
|
|||
16.
17.
|
Тема 6.
Кухня Закавказзя.
|
3
|
||
Національна грузинська кухня.
|
2
|
|||
Національна вірменська кухня. Залік.
|
1
|
|||
18.
19.
20.
21.
22.
23.
|
Тема 7.
Кухня слов’ян.
|
10
|
||
Кухня південних
слов’ян:
Національна болгарська кухня
.
|
2
|
|||
Кухня
західних слов’ян:
Національна польська кухня.
|
1
|
|||
Національна чеська кухня.
|
1
|
|||
Кухня східних
слов’ян:
Національна білоруська кухня.
|
1
|
|||
Національна російська кухня.
|
2
|
|||
Національна українська кухня. Залік.
|
3
|
|||
ВСЬОГО ГОДИН:
|
45
|
Сертифікати
Методична робота
Календарний план
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі: